Aanbod

Op zoek naar maatwerk ?
Aurelius Wellness
Aurelius Health
Corporate Wellbeing

Aurelius Health is er voor mensen die op zoek zijn naar de hoogste kwaliteit van gezondheidszorg en wetenschap om hun prestaties en levenskwaliteit te optimaliseren.

Wij voeren interdisciplinair onderzoek uit waarin biomechanica, biomedische screening, fysiologie, psychologie, osteopathie, podologie, acupunctuur en revalidatie geïntegreerd zijn, waarbij onze expertise en kwaliteit centraal staan.

Waarbij we gebruik kunnen maken van onze bijkomende betoverende locatie in de Gistfabriek  te Wijnegem op 10 minuten afstand.


Aurelius Wellness is ontstaan uit het idee mensen te kunnen laten genieten op de meest gepersonaliseerde manier die je maar kan bedenken.                                                                                                                            Anders dan in het traditionele schoonheidsinstituut of saunacomplex biedt ons team van professionele schoonheidsspecialistes, de klant zalige behandelingen aan in een huiselijke, cosy sfeer, met het oog voor details.
Van kop tot teen genieten, van een gewone massage tot een half- of volledig dagarrangement !.

Maak gebruik van onze bijkomende diensten om nog meer te inspireren en energie op te wekken

 Inspireren, motiveren, betoveren, prikkelen en connecteren in een unieke omgeving.

Wat hebben wij te bieden

 De Locatie

Aurelius Connect biedt U een unieke plek aan, waar u als klant in een stijlvolle eigentijdse toplocatie, in alle rust kunt vergaderen.

Vergaderen, zakelijke bijeenkomsten, een brainstormsessie, teambuilding,presentaties, persconferenties, allerhande workshops, ..maar dan net een tikkeltje anders.

Een plaats waar de inspiratie opborrelt, creatieve processen gestimuleerd worden, kortom verfrissende ideeën opdoen in een “andere” omgeving.

Onze kleinschalige vergaderlocatie ademt de ongedwongen sfeer van “genieten”.

 

Binnen  ingedeeld in drie sfeervolle ruimten, die volop mogelijkheden bieden. Deze zijn voorzien van alle benodigde technische voorzieningen, zoals beamer plus scherm, “brainstorm”white board en WIFI.

Een afgescheiden hoek in de ruimte waar men de ganse dag de beste espresso, ristretto, cappuccino,latte macchiato, thee of water gewoon zelf kan nemen, wanneer en waar het jou uitkomt. Dit voelt informeel, een beetje als thuis, helemaal in stijl met onze locatie.

Buiten  verschillende terrassen en lounge setting aan het zwembad.

Afzonderlijke, prachtige binnen patio met diverse mogelijkheden

Capaciteit

Onze locatie is beschikbaar voor maximaal 2 tot 80 personen, afhankelijk van de gekozen setting.

Catering

Tevens kan er een overheerlijke lunch of diner voor u voorzien worden. In de winter gezellig aan het zalige haardvuur, in de zomer kan u bij goed weer van het buitenleven genieten en lunchen/dineren in landelijke stijl.

Vergaderarrangementen

Onderzoek wijst uit dat niet alleen een prettige omgeving maar ook een leuke onderbreking van de dag kan bijdragen aan het optimaliseren van het rendement van je vergadering of training. Zo effectief mogelijk omgaan met tijd en middelen,dat is de kunst

Daarom ook bij ons exclusief, zijn gecombineerde dagen met wellness, sporttesten, osteopathie, wandelen..mogelijk

 

Kosten

Daar de setting en de voorzieningen zeer specifiek zijn met tal van mogelijkheden, en voor iedere opdracht weer net een tikkeltje anders, maken wij graag een offerte op voor uw bedrijf, volledig op maat, aangepast aan uw behoeften.